Royale With Cheeze – Episode V

Antakelig er dette siste ordinære episode med Royale With Cheeze, og vi avslutter der hvert avsnitt har begynt, med Hannibal som hisser om lever og favabønner. Er menneskelever godt? Passer det med Chianti til? Dette og mer får du svar på i denne vidunderlige,...

Royale With Cheeze – Episode IV

Den er gjerne ikke like kjent som de andre filmene vi har lagd mat fra, men det Waitress (2007) mangler av berømthet tar den igjen i mengder pai. Lag denne paien på eget ansvar – du kan risikere å bli bløt om hjertet og finne kjærligheten.

Royale With Cheeze – Episode III

Etter stor suksess  med Jalla Jalla (2000) og Kopps (2003) kom Josef Fares tidligere i år med Farsan, aka. Fattern. Her serveres mat av diverse slag, men ingenting er mer diverse enn salaten Jørgen (Torkel Petterson) prøver å imponere kona med. Og det er den vi lager...

Royale With Cheeze – Episode II

Agent Sands (Johnny Depp) har en avsindig cravings for svinekjøtt når han er i Mexico, og vi viser deg hva den lekne retten Puerco Pibil består av. En rett så god at du kan bli drept bare av å lage den.

Royale With Cheeze – Episode I

Royale With Cheeze – BSTVs nye sinnsyke kokkespalte er endelig på plass og i første episode viser vi deg hvordan du lager Pulp Fiction Burger med French Fries dynket i majones. Bon Voyage? Yes please. LOL!!!!