BLI MED I BERGEN STUDENT-TV

Bergen Student-TV (BSTV) er et fjernsynsproduksjonsselskap for og av studenter ved de ulike utdanningsinstitusjonene i Bergen. Vi er rundt 60 aktive medlemmer som jobber med alt fra nyhetsreportasjer til store live-sendinger og ambisiøse underholdningsserier. Vi utvikler oss stadig og fra 2016 har vi også begynt med produksjon av lengre dokumentarer. Hver søndag i skolesemesteret sender vi LIVE klokken 18.00. Vi har også ukentlige sendinger på TV Vest Vestland.

I BSTV vil DU få muligheten til å arbeide med en rekke sider av fjernsynsproduksjon, journalistikk, fiksjon og markedsføring. Vi gir deg en unik mulighet til å sette teori ut i praksis, slik at du får nødvendig erfaring og tyngde i forkant av karriere og arbeidsliv. Vi har nær kontakt med de store mediehusene i Bergen og tidligere medlemmer har brukt BSTV som et springbrett for karriere i både TV2 og NRK.

Som medlem blir du en del av en stor og veldig sosial gjeng. Vi arrangerer kurs, fester, hyttetur, julebord, utenlandsturer og mye mer for våre medlemmer.

Vi krever ingen forhåndskunnskaper. Hos oss får du den opplæringen du trenger for å kunne lage profesjonelt TV-innhold og samtidig ha det veldig gøy.

 

Synes du dette høres spennende ut? Søk nå!

 

Informasjon om de ulike redaksjonene:

Nyhets- og sportsredaksjonen:
Redaksjonen består av reportere som dekker nyheter og sport som er relevant for studentene i Bergen.

Kulturredaksjonen:
Redaksjonen består av reportere som dekker kultur som er relevant for studentene i Bergen.

Teknisk redaksjon:
Her er du fotograf og klipper. Du jobber i team med en reporter fra enten nyhet og sport eller kultur. Du har ansvar for å filme og klippe en reportasje fra start til slutt, mens reporteren har ansvar for sakens innhold og skaffe avtale med intervjuobjekter. Vi bruker både profesjonelle videokameraer og speilreflekskameraer til reportasjene våre, og har profesjonelle redigeringsstasjoner i våre lokaler. Til redigering bruker vi hovedsaklig Adobe Premiere Pro CC og Adobe Photoshop CC til billedbehandling.

Flerkameraredaksjonen:
Denne redaksjonen produserer live-TV og streamer konserter, debatter og egenproduserte show fra Det Akademiske Kvarter.

Underholdningsredaksjonen:
Denne redaksjonen består av skuespillere, manusforfattere, produsenter, klippere og fotografer som produserer underholdningsserier.

PR- og grafikkgruppen:
Består av PR-folk og grafikere som jobber med å fronte BSTV utad.

 

Dersom du har noen spørsmål kan du kontakte:

Ansvarlig redaktør
Erlend Skorpetveit Aga
Mail: erlend.aga@bstv.no
Mob: 971 73 730

Skriv inn dine tidligere erfaringer

BLI MEDLEM I BSTV

Bergen Student-TV (BSTV) er et fjernsynsproduksjonsselskap for og av studenter ved de ulike utdanningsinstitusjonene i Bergen. Våre aktive medlemmer som jobber med alt fra nyhetsreportasjer til store flerkameraproduksjoner til ambisiøse underholdningsserier. Vi utvikler oss stadig og fra 2016 har vi også begynt med produksjon av lengre dokumentarer. Vi har også ukentlige sendinger på TV Vest Vestland.