BLI MED I BERGEN STUDENT-TV

Svar på disse spørsmålene:

Hva heter du?

Hva og hvor studerer du?

Har du noe tidligere erfaring?

Hvilken redaksjon vil du til? (Nyhet og Sport, Kultur, Teknisk, PR- og Grafikk, Underholdning)

Hvor hørte du om oss?

 

Bergen Student-TV (BSTV) er et fjernsynsproduksjonsselskap for og av studenter ved de ulike utdanningsinstitusjonene i Bergen. Vi er rundt 60 aktive medlemmer som jobber med alt fra nyhetsreportasjer til ambisiøse underholdningsserier.  I BSTV vil DU få muligheten til å arbeide med en rekke sider av fjernsynsproduksjon, journalistikk, fiksjon og markedsføring. Vi gir deg en unik mulighet til å sette teori ut i praksis, slik at du får nødvendig erfaring og tyngde i forkant av karriere og arbeidsliv. Vi har nær kontakt med de store mediehusene i Bergen og tidligere medlemmer har brukt BSTV som et springbrett for karriere i både TV2 og NRK. Som medlem blir du en del av en stor og veldig sosial gjeng. Vi arrangerer kurs, fester, hyttetur, julebord og mye mer for våre medlemmer. Vi krever ingen forhåndskunnskaper. Hos oss får du den opplæringen du trenger for å kunne lage profesjonelt TV-innhold og samtidig ha det veldig gøy.   Synes du dette høres spennende ut? Søk nå!

Informasjon om de ulike redaksjonene:

Nyhets- og sportsredaksjonen: Redaksjonen består av reportere som dekker nyheter og sport som er relevant for studentene i Bergen. Om du interesserer deg for politikk, sport og å stille spørsmål til maktpersoner er dette redaksjonen for deg!

Kulturredaksjonen: Redaksjonen består av reportere som dekker kultur som er relevant for studentene i Bergen. Her dekker man eksempelvis arrangementer som konserter og festivaler. Det er også mulig å være anmelder for film, spill, bøker eller teaterstykker.

Teknisk redaksjon: Her er du fotograf og klipper. Du jobber i team med en reporter fra enten nyhet og sport eller kultur. Du har ansvar for å filme og klippe en reportasje fra start til slutt, mens reporteren har ansvar for sakens innhold og skaffe avtale med intervjuobjekter. Vi bruker både profesjonelle videokameraer og speilreflekskameraer til reportasjene våre, og har profesjonelle redigeringsstasjoner i våre lokaler. Til redigering bruker vi hovedsakelig Adobe Premiere Pro CC og Adobe Photoshop CC til billedbehandling.

Underholdningsredaksjonen: Underholdningsredaksjonen jobber med å produsere sketsjer, musikkvideoer og underholdningsserier. Innad i underholdning kan man ha 1 av 3 roller: Drive med idemyldring / være manusforfatter, være skuespiller eller jobbe med det tekniske: foto, lyd og klipp.

PR- og grafikkgruppen: Består av PR-folk og grafikere som jobber med å fronte BSTV utad. De styrer de sosiale mediene våre, og produserer grafikk der det trengs.

Dersom du har noen spørsmål kan du kontakte:

Ansvarlig redaktør

Mathias Meløy

mathias.meloy@bstv.no

476 82 863

 

BLI MEDLEM I BSTV

Bergen Student-TV (BSTV) er et fjernsynsproduksjonsselskap for og av studenter ved de ulike utdanningsinstitusjonene i Bergen. Våre aktive medlemmer som jobber med alt fra nyhetsreportasjer til store flerkameraproduksjoner til ambisiøse underholdningsserier. Vi utvikler oss stadig og fra 2016 har vi også begynt med produksjon av lengre dokumentarer. Vi har også ukentlige sendinger på TV Vest Vestland.