This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=3&feed=rss2

Leder Anders Kvernmo Langset og resten av Studentparlamentet ved Høyskolen i Bergen avgjorde torsdag 4. april hovedprioriteringene for de neste månedene.

Styret i Studentparlamentet la på møtet frem en liste over det de mente var de 12 viktigste punktene i det i utgangspunktet omfattende Arbeidsprogrammet for 2013.

– Det er viktig å gjøre noen prioriteringer som inkluderer det desidert viktigste, slik at det blir mer oversiktlig og konkret, sier lederen for Studentparlamentet, Anders Kvermo Langset.

Samlokaliseringen viktigst

Hele tre av hovedpunktene omfattet samlokaliseringen av HiB på Kronstad og Møllendalsveien som snart er et faktum.

– Samlokaliseringen til Høyskolen i Bergen står jo i fokus nå, og det er kanskje den viktigste saken vi skal jobbe med det neste året, sier Langset.

Øvrige hovedpunkter gikk blant annet ut på å ha en kommunikasjonsplan for å bedre synligheten til parlamentet, samt områder som digitalisering og internasjonalisering.

 Ny hovedprioritering

Parlamentet besluttet også på møtet å inkludere enda et punkt til de resterende hovedpunktene. Det gikk på å jobbe mot egenandelen på psykologtimer hos SPH (Studentenes Psykiske Helsetjeneste).

– Jeg tror det var veldig lurt at dette ble tatt inn blant de viktigste prioriteringene, avslutter Langset.

Kommentarer