This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Bydelsrock 2013 spritet opp stemningen i Skuteviken med pirrende toner og rytmer. Blant de kreative sjelene skiller jazzrockbandet BOJJ Kvartett seg ut i musikkmengden.

Denne kvelden deler rocken rom med jazzen. Sjangrene flyter sammen på musikkbølger innenfor både rock, blues og jazz.

– Vi er en smeltedigel av det vi er inspirert av, og er nok musikknerder alle sammen, sier Jonas Særsten. Han er pianist i BOJJ Kvartett, et band som ikke er redd for å kaste seg ut i det ukjente når nye jazzmelodier skal skrus sammen.

Jonas og resten av gjengen sitter i sofaen og venter. Benjamin Mekki på saksofon, Ole Andreas Jensen på gitarstrenger og trommis Jard Helleis Hole. Fire kreative karer som slår seg løs i sitt rette element. BOJJ Kvartett skal på scenen klokken ni.

Titler ikke så viktig

Bandet lokker med to nye låter: «Potegjeld» og «Melkegrop». Det viser seg at bandet har et avslappet forhold til sangtitler.

– Tittelen behøver ikke å bety så mye. Det er bedre å pakke det hele litt barnslig og naivt inn, og heller overraske lytterne. Å ha et uhøytidelig forhold til det du driver med er viktig, sier Ole Andreas.

Overraskelsene kan dermed bli mange når jazzrockerne jammer seg videre, enten det er på konserten eller i øvingsrommet.

BOJJ Kvartett har eksistert i underkant av to år. Etter en periode med mye øving i forkant, og litt nerver til tross, sier guttene seg fornøyde med bydelsrocken for denne gang. Snart skal gutta på turnè for å blidgjøre Oslo-folket med rockejazzen. Hovedstaden venter.

Kommentarer