This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=5&feed=rss2

Djerv hadde ikke tapt på 24 kamper. Det håpet BSI å gjøre noe med da lagene møttes lørdag.

(BSI – Djerv 5-7) Før kampen mot BSI kunne Djervs innebandydamer vise til en imponerende seiersrekke. Forrige gang blåtrøyene måtte gå slukøret av banen var så langt tilbake i tid som desember 2010.

Før kampen sa tidligere BSI-spiller, nå Djerv-spiller, Ingrid Christoffersen, at hun så for seg en jevn åpning på kampen.

Og jevnt ble det også på Studentsenteret. Djerv tok ledelsen etter drøyt fire minutter, men BSI slo kjapt tilbake.

Lagene fulgte hverandre tett perioden ut. Ved første pause var stillingen 2-2.

– Mye tull i starten

Midtperioden fortsatte i samme spor som den første. Det var mange tette og jevne dueller. Etter snaut halvspilt periode fikk BSI kranglet ballen i mål og tok dermed ledelsen på ny.

– Jeg synes det ble mye tull i starten og vi fikk kanskje mer motstand enn vi hadde forventet. Det ble mye fighting i de to første periodene, sier Christoffersen.

Lå det en liten sensasjon i luften?

Djerv sørget tidlig i tredje periode for balanse i regnskapet, og etter utligningen gikk det bare en vei. Målene rant inn bak BSIs keeper. Bortelaget scoret fem på rappen og kampen var avgjort.

Christoffersen markerte seg underveis i kampen med tre mål og flere målgivende pasninger. Selv er hun rimelig beskjeden når hun blir bedt om å oppsummere egen innsats.

– Det var en heldig kamp fra min side. Det er jo oppspillene som gjør at det blir mål, det er ikke akkurat min fortjeneste, men det er veldig artig å score så mange mål, det er det, sier hun.

Når hun blir bedt om å si noen ord om lørdagens motstander er hun ikke fullt så beskjeden.

– Jeg synes vi spiller veldig bra og det samme kan jeg si om BSI.  De tok oss godt og var oppi oss hver gang vi fikk ballen. Det var i det hele tatt en veldig god kamp, sier hun til BSTV.

Håper å bryte rekken neste gang

BSI-spiller Ane Johannesen var naturligvis langt mer skuffet etter kampen. Hun mener grunnen tapet er klar.

– Når vi får mange mål imot i tredje periode henger vi litt med hodet i stedet for å ta det et hakk høyere, det er vel gjerne feilen vi gjør, sier vernepleierstudenten.

Nå håper hun å bryte Djervs rekke neste gang lagene møtes.

– Vi er på gang. Jeg håper vi kan ta de neste år. Det er målet vårt og vi skal i hvert fall gjøre det vi kan, avslutter hun.

På tampen fikk BSI to trøstemål, men de ble kun av akademisk interesse.

Djerv kan dermed supplere sin allerede imponerende rekke seire med en ny topoenger.

Kommentarer