This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=1&feed=rss2

Kvarteret velger å utsette behovet for å bytte ut utslitt teknisk utstyr, til fordel for å pusse opp lokalene. Tanken er at de med oppussingen skal få en bedre inntjeningsevne, slik at man til neste år har økonomi til å investere i det mest nødvendige utstyret fra egen lomme. 

Det er tre prosjekt Kvarteret skal investere i fremover. Først og fremst skal det investeres i nye lys til stjernesalen og en større bar i Grøndahls.

– Dette er investeringer som vil føre til en større inntjening, noe om vil gi oss et bedre investeringsgrunnlag i fremtiden, sier økonomiansvarlig ved Kvarteret, Marius Andre Svee Solberg.

I tillegg til oppussingen må man investere penger i nye mikrofoner, da det er få igjen på huset som fungerer.

– Dette er et akutt behov som har kommet opp nå i høst, som vi ikke har hatt mulighet til å søke om eksterne midler til, forteller Leder ved Kvarteret, Arne P. Sandvik.

Monitorene i teglverket er samtidig på vei til å spises opp. De monitorene de har er nå tatt ut av produksjon, slik at Kvarteret må bruke deler fra de monitorene de har til å reparere de som går i stykker.

– De vi har kan holde i et år eller de kan gå i stykker om en uke. Men vi har en forståelse for at man ikke kan prioritere å investere penger i dette akkurat nå, forteller Leder i Teknisk avdeling ved Kvarteret, Ole Bjørknes.

Til tross for et behov for nye monitorer er ikke dette prioritert i investeringsbudsjettet, da man regnet med å få penger fra Vellferdstinget.

– Vi kommer fortsatt til å prøve å søke om eksterne midler til monitorene, men går de i stykker må vi selvfølgelig erstatte dem ved hjelp av egne midler, forteller Svee Solberg.

Tanken er at man neste år vil ha økonomi til å begynne å erstatte det nødvendige av teknisk utstyr fra egen lomme.

*En monitor er en høyttaler som står på scenen vendt mot artisten for at han/hun skal kunne høre hvordan musikken som går ut blir.  

Kommentarer