This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=5&feed=rss2

SiB Trening feirer 40-årsjubileum og hadde et fullpakket og variert program. Det hele ble åpnet med et imponerende danseshow av norgesmestrene i breaking 2012, Absence Crew. Til tross for et spennende todagers program valgte SiB å holde arrangementet i Fantofthallen.

Ca. 70-80 påmeldte møtte opp i Fantofthallen denne helgen for å delta på SiBs jubileumsconvention. Kanskje hadde det vært flere påmeldte dersom arrangementet hadde funnet sted på Studentsenteret, men leder for SiB Idrett Bård Johansen, har en forklaring på den litt mindre sentrale lokaliseringen av feiringen.

– Vi har lagt hele convention og 40-årsfesten i Fantofthallen fordi vi her har muligheter for å drive på med mange ulike aktiviteter samtidig, sier Johansen.

På programmet var det alt fra foredrag om blant annet løpeteknikk og løpskoens historie, til slyngetrening og dansesessions. De oppmøtte så ut til å nyte godt av aktivitetene og det var god stemning blant deltakerene.

– It was a lot of energy. The instructor was passionate, the music was great and in general everything was really good, sier Eden Adar som er utvekslingsstudent i Bergen.

I anledning jubileumet introduserte SiB Trening et helt nytt apparat som skal brukes i gruppetrening.

– Synergy 360 er rett og slett et lekestativ for voksne hvor man kan trene hele kroppen på ulike måter. Både med tau, strikk, slynge, vekter, buksesekk, spensthopp, hva som helst egentlig, forteller instruktør og arrangør Hege Gjerde mens hun tar runden rundt og viser hvordan øvelsene skal utføres.

Ifølge SiB trener rundt 90 % av studentene i Bergen gjennom SiBs treningstilbud. Guttene i Absence Crew som åpnet arrangementet på fredag oppfordrer alle studenter til å begynne med en treningsform for å holde seg i god form.

– Det funker ikke å trene bare for å trene. Man må trene fordi man liker det. Finn noe du trives og har det gøy med. Da fortsetter du også i det lange løpet, sier Ole Petter Knarvik i Absence Crew.

Jubileumsfeiringen fortsetter inn i lørdagsnatten der det er duket for fest for deltakerne.

– Det blir en stor fest her i morgen kveld med nesten 100 deltakere. Heldigvis er det overgang til vintertid så da får vi feste en time ekstra, sier Johansen.

Kommentarer