This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=5&feed=rss2

Med unntak av badminton og tennis var det på lørdag finaledag for idrettsgrenene basket, futsal, lacrosse, håndball, sjakk, innebandy, volleyball, fekting og squash. I Fantofthallen møtte Tromsø- og Trondheimsstudentene i kvinner i innebandy, mens det i Lehmkuhlhallen var lokal kamp mellom NHH- og BI-studenter.

TSI Innebandy med seier i strafferunden

Det var tilsynelatende NTNUI som førte kampen og hadde mange skudd på mål, men med godt keeperarbeid holdt TSI Innebandy stillingen 0-0 til kampslutt. I strafferunden slo likevel TSI tilbake og vant 2-1.

– Det var ikke forventet i det hele tatt, men jeg er utrolig glad for at vi vant hele greien. Det var kjempestort. En stor glede for alle, sier Line Schjøth, lagleder for TSI Innebandy

Også trener for vinnerlaget, Michael Larsen, var positivt overrasket over seieren, og veldig fornøyd.

– Vi vi visste jo at NTNUI kom til å være bra. Det visste vi fra tidligere av, og vi tapte jo mot dem i gruppespillet på fredag. Så det å spille 0-0 mot dem og vinne i straffespillet, kjennes utrolig deilig, sier Larsen.

Trenerne for NTNUI Innebandy, Eskild Lundgård og David Karlsen, var noe skuffet over resultatet, men likevel stolte over teamet sitt.

– Det var en del skudd på stanga, og de hadde mange muligheter til å skåre, sier Lundgård

Karlsen var også enig med trenerkameraten og legger til at spillerene kunne vært flinkere på enkelte ting.

– De kunne kanskje trillet ballen litt mer, og ikke forsøkt seg på å skåre fullt så mange ganger, sier Karlsen.

NTNUI Innebandylag har hatt rykte på seg for å være gode, og sammenlignet med ifjor var det mange av de gamle spillerne som fortsatt var med på laget.

– Det er fortsatt seks av de ni fra ifjor som er på laget, så jeg tror mange av de tok det ganske tungt. Men vi satset ikke på å vinne, og sånt skjer, sier Karlsen

– Vi skal ikke være misfornøyde, vi skal ta med oss det vi har lært og komme igjen neste år, sier Lundgård

NHHI og BI Athletics II i finale i herre håndball

I Lehmkuhlhallen var det lørdag ettermiddag finale mellom NHHI herrelag i håndball mot BI Bergen. Ett minutt før kampens slutt var stillingen 8-7 til NHHI. I et siste angrep forsøkte BI seg på utligning, men NHHI stod sterkt og avsluttet kampen ved å sikre seieren med enda et mål.

– Jeg er fornøyd, og det er alle på laget og. Vi har jo nesten gjort rent bord, men manglet det gullet. Det får vi ta neste år, Einar Michaelsen, vingspiller for BI Athletics II.

Trener for NHHI Håndball, Thomas Alexander Høiby, er spesielt fornøyd etter flere år uten seier.

– Nå føler jeg glede faktisk, en etterlengtet seier. Jeg har vært på denne skolen i syv år, og aldri vunnet et mesterskap. Så det var på tide at vi vant, sier Høiby.

Kommentarer