This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Høsten ser storslagen ut for Det Akademiske Kvarter, med større mangfold når det gjelder både artister, debatter og andre arrangement. Allerede i fadderuken klarte Kvarteret omsetningsrekord, og med nyoppusset Stjernesal ser det lovende ut for resten av semesteret.

Bergen Realistforening (RF) har booket blant annet Sirkus Eliassen etter flere forespørsler.
– Billettsalget ser allerede veldig bra ut, og det er fremdeles en måned igjen, så dette tror jeg blir bra, forteller bookingansvarlig Martin Ratcliff.

Line Yvonne Eidheim, bookingansvarlig ved Aktive Studenters Forening (ASF), forteller at hun tror denne høsten vil trekke mye mer variert publikum grunnet programmet Kvarteret har sluppet. Selv har hun vært med å booke Karpe Diem, som ser ut til å bli en populær artistbooking.

Studentersamfunnet er også med å bidra ved å sette opp varierte og moderne debatter og arrangement. De er også med på Kvarterets svært populære Helhus i samarbeid med både RF og ASF, som er et konsept de tenker å fortsette med denne høsten.

Kvarteret hadde også i høst en forslagskasse, hvor forslaget om dansegulv ble fremhevet. Dette har de nå innført hver fredag, og blitt et godt likt tilbud.

Gå inn på kvarteret.no for mer informasjon om hva som skjer dette semesteret.

 

Kommentarer