This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=3&feed=rss2

Nytenkning og flersidighet gjorde at Fab & Fearless-jentene stakk av med kveldens pris på 10 000 kroner.

På Hotell Grand Terminus gikk årets Springbrettpsris av stabelen torsdag kveld. Det var høy stemning med stand-up, tapas og vin i glasset, før kveldens vinnere ble kåret.

Nytenkning

Juryen bestod av dagelig leder ved SiBs Karrieresenter, Rønnaug Tveit,  nestleder i Springbrettet, Tarald Eik Mong, og regionssjef for Adecco Bergen, Espen Nystad.

I år var det ti søkere, hvor av syv ble nominert til Springbrettprisen. Ifølge Nystad var det nytenkning, samt å ha flere elementer i prosjektet, som var avgjørende for juryen da de skulle kåre vinnerne.

– Det beste med vinnerne var at de hadde de tradisjonelle elementene, samtidig som de prøvde å gjøre noe litt annerledes og nytt. De hadde veldedighet og gode foredragsholdere, men med en ramme som er litt artig og gøyal, sa Nystad.

The evening – en stor suksess

Jentene arrangerte Fab & Fearless – The Evening i forbindelse med et prosjek i faget “organisasjon, styring og ledelse i prosjekt” ved Høgskolen i Bergen.

Arrangementet ble holdt den 25. oktober på Feliz. Med kvinnelige foredragsholdere fra næringslivet, tapas, goodie bags, drinker og moteshow, ble det hele en kjempesuksess. Omlag 350 jenter dukket opp på Feliz og køen strakte seg helt bort til Sundt.

 

Springbrettprisen

Prisen deles ut årlig av Springbrettet, til de studentene som har jobbet best for å styrke kontakten mellom arbeidsliv og studenter. De syv nominerte var:

– Næringslivsdagen på BI

– Medisinsk karrieredag

– Karrierekompasset ved Psykologisk fakultet

– Samfunnsviternes Arbeidslivsutvalg

– Ingeniørtokt

– Fab and Fearless

– Fagutvalget for Europastudier

Kommentarer