This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Årets jusrevy byr på en intensiv øvingsuke og forestillingsuke for de involverte. Revyen er satt opp midt i eksamensperioden, noe flere av skuespillerne kommer til å merke. 

– Jeg har eksamen på premieredagen, så det blir en veldig intensiv og  spennende dag, på godt og vondt, sier skuespiller Mari Celina Ekholt.

Skuespillerne er likevel entusiastiske, og regner med at det går bra. Revysjefene Christina Norland og Martine Valland sier at det er umulig å sette opp forestillingsdatoer som passer for alle. Skuespillerne sier at de har visst om dette lenge, og at de har tilpasset seg krasjet med datoer.

– Det var rett og slett den eneste datoen som gikk til slutt, sier revysjef Christina Norland.

Grunnen til at det må bli slik er at studentene på det juridiske fakultetet har flere eksamener i løpet av semesteret, fremfor en eksamen mot slutten av semesteret.

– Det er på grunn av modellen vi har her på jusfakultetet, at vi har eksamener spredt utover hele året, sier revysjef Martine Valland.

Hverdagshumor

Revyen skal hete “Tidskapslet” og handler om de sjarmerende hverdagsøyeblikkene som man burde tidskapslet og husket i fremtiden. Revysjefene, Norland og Valland, håper at revyen vil treffe alle studentene, og ikke bare jusstudentene.

– Vi spiller på det som vi tror alle syntes er morsomt, sier skuespiller Mari Axelsen

– Det er ikke så mye lovbokhumor, det er det lite av. Men det er gøy det og, sier skuespiller Martin Hauger.

Jusrevyen har premiere 20. april og det vil være ti forestillinger frem til 27.april.

Kommentarer