This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=3&feed=rss2

Studenter ved Institutt for medie- og informasjonsvitenskap fikk i vår feile karakterer i faget MEVI250. Da de trodde at feilen var rettet opp, dukket de gale karakterene opp på vitnemålet også.

Ved en feil hadde sensor klart å bytte om på karakterene fra den praktiske eksamen med den teoretiske. Dette resulterte i feil sluttkarakter. Rundt en måned etter studentene hadde fått eksamenskarakteren sin, fikk de ny e-post med både ny karakter og beklagelse fra sensor.

Men det verste syntes studentene på emnet MEVI250 var at feil karakter likevell ble satt på vitnemålet. 

– Når vi først har fått feil karakter, burde jo det blitt sagt ifra til dem som skriver ut vitnemålene, slik at vi kunne unngått alt stresset med å få nytt. Det ble to ganske unødvendige feil, forteller Camilla Borge.

Tidligere i høst skrev Studvest om Risikoanalysen for karakterforvaltning, som viste at flere hundre karakterer kan være satt feil hvert år. Dette opplevde bla. studenter på bachelorpgrogrammet for sosialantropologi forrige semester.

Også studentene på MEVI103-emnet har opplevd administrativ rot i høst. Forrige uke fikk alle studentene en e-post om at de ikke fikk gå opp til eksamen, fordi de ikke hadde bestått arbeidskravene. Dette viste seg å være en stor feil. E-posten skulle egentlig ut til noen få studenter, og ble med en feiltakelse sendt ut til alle.

 

Kommentarer