This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=3&feed=rss2

Studentene ved Norges kreative fagskole får ikke et eneste studiepoeng når de har fullført sin utdanning ved skolen. Det er studentene ikke klar over. 

– Å? Det visste jeg ikke, var en vanlig kommentar da BSTV spurte en rekke NKF-studenter om de var klar over at de ikke fikk studiepoeng for sine to år ved skolen.

Journaliststudent ved NKF, Karoline Forselius, er veldig frustrert over at hun nå ikke får de studiepoengene hun trodde hun skulle få. Hun har havnet på etterskudd i utdanningen sin, og trenger studiepoeng for å kunne søke støtte hos lånekassen neste studieår.

– Nå blir jeg nok nødt til å ta både et universitetfag og et privatistfag ved siden av NKF studiene for å kunne hente inn de poengene jeg mangler, sier Forselius.

Rektor ved NKF i Bergen, Axel Eikner, ønsker ikke å stille opp i intervju med BSTV for å kommentere saken. Han sier derimot på e-post at NKF er en fagskole, og at det derfor ikke blir utgitt studiepoeng som på høyskoler og universitet. Han presiserer også at NKF ikke under noen omstendighet har kommunisert at deres fagskoletilbud er studiepoengsgivende.

Studentene mener imidlertid at NKF heller ikke har informert om det motsatte.

BSTV forsøkte onsdag å komme i kontakt med NKF sin studiekonsulent i Oslo, uten å lykkes.

 

 

Kommentarer