This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

På høyden i Nygårdsparken vil du i august finne Høydenfestivalen – en nyppstartet festival som ledes av studenter, for studenter. Festivalsjef Emma Bø har tatt med Bergen Student-TV på en omvisning i parken, og viser blant annet til hvor konsertarealet og sitteplassene vil være.

Høydenfestivalen ble opprettet i desember ifjor, og går av stabelen 27.-28. august 2021. Ifølge Bø vil det ikke bare bli musikk, men også debatter og samtaler.

Grønn festival
Bø er tydelig på at festivalen skal være så grønn som mulig. Derfor oppfordrer de artistene til å reise miljøvennlig, kjøper inn miljøvennlige produkter og leier fremfor å kjøpe utstyr. I tillegg er både skjortene til de frivillige og strømmen miljøvennlig.

Korona
I tillegg til å følge de nasjonale og kommunale smittevernsreglene, holder de et godt øye med organisasjonen “Norske konsertarrangører”. Her får de tips, og kan følge med på hvordan andre arrangementer gjennomføres. De ulike gjenåpningsnivåene er hovedsakelig det som bestemmer om festivalen får ha 500 eller 1 000 gjester denne sommeren.

Samarbeid med Hulen
I likhet med andre festivaler vil Høydenfestivalen ha alkoholsalg. Derfor har de slått seg sammen med Hulen for å servere de tørste gjester. Etter festivalens aktiviteter er det også duket for etterfest i Hulens lokaler, noe som krever egne billetter man også kan kjøpe på festivalens nettsider.

Kommentarer