This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=1&feed=rss2

Denne helgen møtes Studenttinget på Vestlandet i Bergen. Hit kom studentpolitikere fra Høyskolen på Vestlandet sine campus for å velge et nytt arbeidsutvalg. Politikerne som kommer til Bergen får dekket reise, opphold og mat på dette møtet. Dette koster Studenttinget 55 000 kr.

– Dette er viktig fordi vi mener det er viktig at Studenttinget får anledning til å samles, til å vedta politikk, sier leder av Studenttinget Bjørn Olav Østeby.

Sommeravslutning

I tillegg til å samles på møte, vil politikerne ved Studenttinget samles på Vestkanten sin Relax avdeling. Her har de heller ingen utgifter selv. Slike store sosiale sammenkomster har de to ganger i året. En til julebord og en for sommeravslutning på Vannkanten. Selv mener Østeby dette er et godt tilbud

– Jeg mener dette er gode arrangementer som ikke er alt for mye

Ingen egenandel

Møtet som skal foregå i helgen har ingen egenandel for politikerne. Studentinget får tilskudd fra Høyskolen på Vestlandet, slik at de kan drive med sin politikk. Fordi Høyskolen har campus i flere byer på Vestlandet, er det nødvendig for dem å samles noen ganger i året.

 

Kommentarer