This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=1&feed=rss2

Dagen man starter på studiene blir man med en gang introdusert til en stor mengde med alkohol gjennom Fadderuken. Flere studenter kjenner litt ekstra på presset, nettopp fordi man ikke vil gå glipp av vennskapet som oppstår med de andre på gruppen gjennom alkoholen. Nå vil flere ha en endring.

— Lage en holdningsendring.

Kristoffer Bakke, eksternansvarlig i Kjernestyret på NHH mener at det som regel alltid er mulig å ta seg en øl i studietiden, men at det også kan være like morsomt uten.

— For eksempel revyen under Uken, der er det jo minst like artig å være på hvis du ikke drikker alkohol, og jeg tror det er viktig å lage en holdningsendring der sånn at det faktisk er lov å dra på et arrangement uten å ta seg en øl, sier Bakke

Videre fortsetter han med at det ikke nødvendigvis er nødt til å ty til alkoholen for å ha det gøy

— Det er viktig å huske på at studietiden ikke kun er alkohol, men det finnes også idrett og masse annet man kan drive på med, forteller Bakke.

— Lang vei å gå

Kjersti Hatlestad, medlem av Studenttinget på HVL, påpeker at de mindre arrangementene helt klart kan bli bedre på å synliggjøre seg selv.

— Der tror jeg vi har en lang vei å gå før det blir optimalt. Idretten er veldig flink på å promotere seg selv, der vet alle at det finnes et fotballag, mens alle de kvelds-arrangementene som finnes, bør absolutt promotere seg selv bedre, insisterer Hatlestad.

Kommentarer