This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

TV2s nyeste tilskudd til sitt team av værankere fikk i sin hektiske arbeidsuke tid til en milkshake med oss. Kristina Kvistad Hustad har det siste året blitt et kjent fjes for de fleste som følger med på TV2s værmeldinger. I tillegg har hun har jobbet i “God Morgen Norge” siden hennes praksisperiode. Vi pratet om singellivet, jobb og vær.

Har ikke funnet drømmemannen

 Er du singel? 

 Ja, det er jeg faktisk!

– Hvordan har det seg til?

 Nei hvorfor er andre i forhold, jeg vet ikke. Jeg liker å tro at det har noe med at jeg bor både her i Bergen og i Oslo, at jeg reiser mye frem og tilbake og at jeg prioriterer jobb kanskje? Også er jeg kanskje bittelitt kresen også. Har ikke funnet han jeg vil leve med.

– Har du en tanke på hvordan drømmemannen skulle vært? 

 Jeg liker menn som er engasjerte for noe, som brenner for det de gjør. At de er flinke i noe. Også må han være ryddig, fordi det er jeg. Og snill.

Fra praksis til jobb 

 Hvordan var det du endte opp i TV2? 

 Jeg fikk praksis i “God Morgen Norge” også var jeg to eller tre måneder i praksis. Også fikk jeg tilbud om å jobbe en uke da jeg var ferdig, også ble det en uke til og en uke til og plutselig hadde jeg jobbet der i 4 år.

 Hva er den offisielle tittelen din, er det værmelder? 

 Nei, det er væranker som er riktig, men sånn blant folket så er det vel værdame. Det er ikke slik at jeg blir fornærmet av å bli kalt det.

– Ja, har det vært “værmenn” i TV2? 

 Ja, for ikke så alt for lenge siden heller! Den siste var for to år siden eller noe sånt, så det er ikke så lenge siden.

 Men dere har ikke hatt noen Kristen Gislefoss?

 Nei, men faktisk en som het Kristen!

 Å ja, så nærme nok!

 Ja, vi prøvde.

Ikke «hun som leser opp været»

 Når du melder været, har dere bare en skjerm dere leser av eller må du kunne alt selv? 

 Nei, det er mange som tror at vi bare leser av en skjerm. Jeg var på vei opp Ulriken i høst, så var den en som stoppet meg og spurte om jeg er «hun som leser været»? Og da klarte jeg ikke liksom å si ja så jeg sa bare «nei, jeg leser ikke været». Fordi jeg må pugge alt så forteller jeg fra hukommelsen og det er mer utfordrende enn det man skulle tro. Det er veldig mange begreper du skal huske, det er “liten kuling”, “sterk kuling”, “liten storm”, altså det er veldig mye likt og mange fylker som skal huskes.

 

Takk til Roll og Rock American Diner. 

Intromusikk: Joachim Himen Kris.

Kommentarer