This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

– Jeg skriver klassisk pop-musikk, men blir inspirert av det jeg hører på. I det siste har det gått en del i trap, hip hop og grime, så da blir det jo litt mer aggressiv pop, blandet med litt balladegreier. Samtidig har jeg også fortsatt en trang for å skrive sånne supercheesy ballader.

Sigrid Raabe, som går under artistnavnet Sigrid, er opprinnelig fra Ålesund. Etter videregående tok hun beslutningen om å flytte til Bergen for å satse på musikk. Her bor hun i kollektiv sammen med sin bror, hans forlovede og en felles kompis. Musikken skriver hun foran pianoet hjemme, eller på reise sammen med forskjellige låtskrivere og produsenter.

– Jeg har vært mest i London, men også i Stockholm og Berlin. Når man skriver med andre låtskrivere får man alltid nye ideer å spinne rundt, som er veldig fint.

MADE Mangement representerer artister som AURORA, Sondre Lerche og The Megaphonic Thrift.

– Med MADE skjedde det egentlig fordi jeg signerte med Petroleum da jeg var 16, som jobbet med MADE gjennom AURORA. De hadde tydeligvis allerede snakket om at jeg var på jakt etter management, og da jeg flyttet til Bergen så jeg Geir, som nå er manageren min, på DePresno-konsert. Jeg gikk egentlig bare rett bort og sa hei, også avtalte vi et møte.

Etter konserten på den nyetablerte bransjefestivalen Vill Vill Vest, signerte Sigrid med Sony/ATV fra London.

Se også: Vill Vill Vest: En folkefest som byr på nye muligheter

– Det har vært ganske sykehus de siste månedene. Veldig stas at folk bryr seg om musikken, og vil pushe den ut.

Utenom musikk er Sigrid glad i å gå på fjellet og å stå på ski. Mer interessant er det kanskje at hun tidligere denne måneden ble fotografert av motemagasinet Vogue.

– Det var veldig gøy. Vi spilte en showcase-gig i New York, og en fra Vogue var der. Hun digget det, og et par dager senere fant jeg plutselig meg selv på et møte i Vogue. Jeg ble invitert til Vogue Fashion Fund Gala Night (CFDA), og gikk i designet til en av de som var med. En vanvittig flink fyr som heter Adam Selman.

Kommentarer