This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Oppe på Høyden i HF-bygget ligger studentbaren Ad Fontes som har vært i drift i 5 år. Studentbarens stemning oppleves mer som en lounge enn din typiske bar, med sine sofaer og stuebord og et stort utvalg av bøker og gratis kaffe.  Det er tydelig hvorfor Ad Fontes er en slager blant studentene.

Audun Aspen, nestleder hos Ad Fontes, fortalte litt om utfordringene knyttet til driften av baren.

– Den største utfordringen er å opprettholde en flyt av produkter inn og ut, ha folk i arbeid ved spesielle arrangementer og å holde styr på de store arrangementene som pleier å sikre fulle hus.

Stamkunder

Tidligere Ad Fontes-ansatte er ikke et sjeldent syn mellom ølkraner, kaffikrus og brettspill på Ad Fontes.

Tidligere ansatte får et gode etter å ha jobbet 300 timer “Primus inter pares” («den første blant likemenn»). Når man bikker det magiske tallet får man internpriser.

– Jeg får egentlig en følelse av å aldri ha sluttet, sier Natalie Sagstad, tidligere PR-ansvarlig for studentpuben ved HF-fakultetet.

5 år

Ad Fontes feirer som oftest bursdag hvert år, men siden tallet var rundere enn vanlig slo de til med feiring hele uken. På fredagen disket de opp med Ompaband og allsang på baren som lagde god stemning gjennom hele lokalet.

Ad Fontes har ingen store planer for framtiden. De ønsker å holde på som alltid, ha åpent hver dag og satse på at alle studenter kan benytte seg av deres tilbud.

Kommentarer