This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

«Råvarene» er en ny butikk som åpner i mai 2016. En ny butikk som representerer miljøvennlighet og sunt kosthold.

Miljøvennlig butikk

Selve tanken bak ideen dreier seg om å ta vare på miljøet ved å tilby kunder en ny måte og opplevelse av daglig handling. Deres ideer er blant annet å la kundene velge mengden på varene de skal ha ved å oppfordre dem til å bruke oppbevaringsbokser av glass, som de da kan fortsette å bruke istedenfor å betale for produkter som kommer med emballasjer.  Råvarene kommer tilby et utvalg av dagligvarer og samt verktøyene som både kunder og bedrifter trenger for å minske så mye avfall som mulig.

Andre grunner til å handle hos «Råvarene»

I følge deres forretningsplan, vil kunder både spare tid og penger samtidig som de vil få en lærerik opplevelse. Dette gjelder ikke bare for vanlige kunder men også andre store bedrifter. Deres forretningsplan kan bidra til at andre store butikk kjeder blir inspirert og oppfordret til å ta i bruk deres metoder og føre til en større forandring for miljøet.

Workshop onsdag, 25. november 

Et åpent arrangement for alle sammen som er interessert. På workshopen vil folk kunne prøve seg på å lage diverse ting av som f.eks brukte klær, brukte bokser /Glass bokser osv. Dette er for å oppfordre folk til tenke seg om, før de kaster noe som kan bli brukt for andre grunner.

Det vil også være mat for deltagerne på «The Impact Hub» som er lokalet hvor workshopen vil blir holdt.

Gleder seg til oppstart

Anita Bui og Hilde Øvreeide er personene som står bak det hele. De virker veldig engasjert og spent til åpningen av butikken deres. Selvom Bui ser ut til å ha mye å gjøre, er hun faktisk fortsatt en student ved NHH.

– Jeg synes entreprenørskap er veldig spennende å drive med, sier Bui.

Som de fleste entreprenører gjør, har Bui og Øvreeide lagt frem forretningsplanen sin.

Kommentarer