This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Immaturus har satt opp Alice i eventyrland for å feire deres 25-årsjubileum. I deres versjonen blir Alice sitt eventyrland byttet ut med et sinnsykehus.

I første akt er alle karakterene på sykehuset, både som leger og pasienter, til og med publikum har fått hvite frakker for å passe inn. Første akt ble litt lang med noen unødvendige pauser, men konseptet med at Alice var i et psykriatisk sykehus fungerte i denne setting veldig bra.

– Vi lekte litt med ideen at alle karakterene har en ulik psykisk lidelse, forteller Sebastian Kjær, som spilte Hattemakeren.

Imponerende konsept

Ideen var brilliant, og det var særdeles dyktige skuespillere. Musikken var egenkomponert, og lyden var spesielt utformet for rommet.

Publikum ble med på teselskapet til dronningen. Dette gjorde at publikum ble delaktige i stykket, og det var definitivt mer underholdende.

Stykket var i det store og hele veldig morsomt og rart. Et lite tips kan være å se filmen Alice i eventyrland før en går å ser stykket, slik at en husker hva som skjer i den orginale fortellingen.

Dyktige medarbeidere

Det er en del mennesker som fortjener litt skryt for jobben med dette skuespillet. Komponistene, Anders Hannevold og Robin Garen Aaberg, gjorde en glimrende jobb med musikken. Derimot var det for dem viktig å dele æren med lydteknikeren og produserenten av lyden, Vegard Ellingsen.

Skuespillerne var også særdeles dyktige. Kaninen eller harepusen var kanskje en av de morsomste karakterene, men kålormen fikk også publikum til å trekke på smilebåndet.

 

 

Kommentarer