This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=1&feed=rss2

På forhånd var det forventet rundt 30 gjester til Super Bowl-festen på KronBar, men over 100 personer tok turen innom arrangementet.

Med øl, hamburgere og en fantastisk kamp, ble Super Bowl-festen på KronBar en kjempesuksess. De over 100 gjestene koste seg og heiet entusiastisk på sine respektive favorittlag. Kampen ble streamet via NFLs internettjeneste, noe som gjorde at sendingen til tider hakket en del grunnet dårlige internettforhold.

Allerede fra klokken 23, halvannen time før kampstart, kjørte Studentradioens program Touchdown igang en livesending som også var et show for de fremmøtte på KronBar. Selv om publikum stort sett pratet seg imellom under sendingen, var de ivrige deltakere under en Super Bowl-relatert quiz.

KronBar håper på gjentakelse

På forhånd var det annonsert at KronBar skulle få skjenke en time lenger enn ordinær skjenketid, men utpå kvelden ble det opplyst at man likevel ble nødt til å stenge kranene klokken 01.

– Vi har solgt over 100 liter øl. I år manglet vi et kurs som ville gjort det mulig for oss å kunne utvide skjenketiden, men vi opplever at folk stort sett har hatt forståelse for at vi må følge norsk lov, sier teknisk ansvarlig ved KronBar, Sondre Gjøen.

Han legger til at de ser på kvelden som en ubetinget suksess og håper det kan gjentas neste år.

– I så fall regner vi med at alle kurs er i boks, så vi kan gjennomføre de utvidede skjenketidene vi hadde planlagt i år, forteller Gjøen.

Spennende og dramatisk kamp

De mange fremmøtte hadde god grunn til å kose seg, for det ble en svært jevn og underholdende kamp. Allerede på kampens første spill ble dommeren mistenkt for å ha gjort en stor tabbe som kan ha kostet Patriots 10 yards på deres fjerde forsøk. Dermed overtok Seahawks ballen. Etter omgang 2 av 4 var stillingen 14-14. Med bare drøyt 20 sekunder igjen kom det avgjørende øyeblikket. Seattle Seahawks hadde bare 1 yard og 2 forsøk igjen, men istedenfor å la Marshawn Lynch løpe med ballen, bommet de på en pasning som istedet ble snappet opp av Patriots’ Malcolm Butler.

Men uansett om det var en av de beste Super Bowl-kampene gjennom tidene, forlot en del gjester KronBar før kampen var over. Ved kampslutt satt det igjen 40-50 fans som fikk med seg at New England Patriots ble Super Bowl-mestere for fjerde gang (2001, 2003, 2004 + i år) etter en høydramatisk avslutning. Seremoniene etter kamp ble det derimot ikke tid til. Likevel virket samtlige deltakere veldig fornøyd med arrangementet, selv om det naturligvis var delte meninger om resultatet av kampen.

Sluttresultatet ble New England Patriots-Seattle Seahawks 28-24, og Tom Brady ble kåret til kampens mest verdifulle spiller. Brady var suksessfull med 37 av sine 50 pasningsforsøk. 37 vellykkede pasninger er ny Super Bowl-rekord. Patriots-quarterbacken satt også ny rekord i antall touchdown-pasninger i Super Bowl gjennom karrieren, med 13.

Kommentarer