This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=1&feed=rss2

NHH spilte sin siste kamp i sesongen, og hadde de vunnet ville det blitt opprykk til 3.divisjon.

Lørdag 25. november gikk siste runde i 4. divisjon av staben. Studentlaget til NHH spilte mot Norhordland og kampen endte 2-3; NHH sitt første tap på hjemmebane. Dermed endte NHH på en solid 3. plass på tabellen. Laget har hatt en gjennomgående god sesong og var bare 3 poeng bak direkte opprykk til 3. divisjon. Trener Gjermund Lien mener det ikke var så skuffende å ikke rykke opp.

– Vi har et litt ambivalent forhold til det. Klart det hadde vært gøy å spille i 3. Divisjon, men som studentfotballag er det ganske mye mindre komplisert med 4. Divisjon.

Best i Vest

NHH er det eneste studentlaget i 4. divisjonen og er det beste studentlaget på Vestlandet.  Denne sesongen feirer de 10 årsjubileum siden stiftelsen i 2004. Denne våren var også første gang NHH var med i kvalifiseringen til NM hvor første kampen ble seier mot Tertnes, men de røk ut i neste runde mot Lyngbø.

Ettersom spillerne er flittige studenter på Handelshøyskolen må de balansere en hektisk hverdag som student og trening. Espen Klette mener dette ikke skaper noen nevneverdige problemer:

– Jeg synes ikke det skaper noen problemer å drive med fotball ved siden av studiene. Jeg merker i hvert fall ikke at det er noe problem.

Etter en god sesong har spillerne tanker om neste sesong. Lien håper laget skal få muligheten til å delta i NM til neste år. Etter kampen derimot skal hele laget ha den årlige banketten hvor de skal feire sesongen sammen med venner og kjærester.

Kommentarer