This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Både store og små var invitert til skattejakt i Turnhallen denne helgen, i regi av Kanalbruket. Vi møtte på en selvutnevnt Dolly Parton-entusiast og samler, da hun forventningsfullt håpet på å finne noe av sitt store idol.

Denne helgen arrangerte Kanalbruket en retro og antikkmesse for fjerde gang i Turnhallen på Sletten. Det Larviksbaserte selskapet Kanalbruket, har drevet med slike messer rundt omkring i landet i snart 20 år, men arrangør og eier Wenche Hellum poengterer at dette er fjerde gangen messen er blitt holdt i Turnhallen. Hun forteller også hvordan lokalet er viktig for et vellykket arrangement som dette, at romstørrelsen har noe å si for hvordan atmosfæren blir. Med 1500-2000 gjester er det viktig at både selgere og gjester finner plassen behagelig blant de mange unike gjenstandene.

– Vi syns det er veldig viktig det vi gjør, fordi at historien vår er så innmari viktig å ta med seg, forteller Wenche Hellum.

På jakt etter Dolly Parton

Julie Liisberg, en vintage- og countryfan var på utkikk etter effekter av sin favorittdame og artist, Dolly Parton. Med en spesiell interesse for 60-tallet liker Julie å gå på slike messer fordi hun vet hun kan finne ting man ikke kan få tak i andre steder. Selv om det var lite å finne av favorittsangeren denne gangen, var det andre gjenstander som lokket.

– Jeg har jo egentlig tenkt meg noe Dolly Parton-effekter, det er jo det jeg samler på. Så foreløpig har jeg ikke funnet noe særlig, men har funnet mye annet stilig, blant annet noe nips, drinkeglass og en utstoppet rev som jeg har veldig lyst på, forteller hun.

 

 

 

 

Kommentarer