This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=1779&feed=rss2

En måned etter albumslipp sto Team Me på scenen i Bergen med eventyrlig musikk og et fantastisk sceneshow. Bandet viser at de kan være like bra på scenen som de er på albumet.

Det hele startet med et fargerikt lysshow til Riding My Bicycle, som også er den første sangen på det nye albumet Blind As Night. Bandet klarte å engasjere publikum fra starten og allerede under den andre låten var det allsang i lokalet.

Tempoet dempet seg litt og sangene ble roligere utover i konserten. Til tross for dette gav bandet nok for å holde på livet i publikum. Tempoet tok seg fort opp igjen og bandet viste at de kan være allsidige uten å miste tilskuere. Man finner selvfølgelig tre personer på bakerste rad som klarer å stå stille, men utenom dette fikk publikum kjørt seg.

Teknikerne har klart å finne den perfekte balanse mellom vokal og instrumenter, hvor vokalen kommer rent og tydelig frem. Bandet generelt presterer også bra live.

Skaper eventyrlig stemning

Halvveis i konserten sørger Team Me for å vise hvorfor de kaller seg et indie orkester. Under sangen Blind As Night får orkesteret virkelig vist seg frem og de skaper en eventyrlig stemning over publikum. Bandet får også hjelp fra et overraskende bra lysshow og scenedekorasjon som er lik coveret på det nye albumet.

Vokalisten og bandet snakket lite til publikum, men veide opp for dette med å gi tilskuerne en opplevelse de sent vil glemme. Konserten hadde en god oppbygging og det virket som at det var lite som var overlatt til tilfeldighetne. Selv plasseringen på scenen var så gjennomført at man hele tiden hadde oversikt over bandmedlemmene.

Når bandet takket for seg ropte publikum etter mer, og det hele ble toppet med tre ekstra låter hvor energien var enda høyere enn tidligere. Fortsetter de slik som dette, ser fremtiden lys ut for de seks medlemmene i Team Me.

 

Terningkast 5

 

Har du tips til saker som kan være noe for Bergen Student-TV?
Kontakt redaksjonen på: tips@bstv.no

Kommentarer