This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=1702&feed=rss2

Ikke alle våger å følge drømmene sine, men det gjør Laurent Kelmendi(20). Han drømmer om å stå på verdens største scene sammen med det bergenske boybandet The Main Level.

Mange har store drømmer, men det er få som lever de ut. Laurent Kelmedi er en av de som prøver å oppnå drømmen om å bli en sanger. I en alder av 19 år ble Laurent medlem i gruppen The Main Level, og sammen med to andre gutter prøver han å nå toppen.

– Det har alltid vært en drøm. Helt siden jeg var liten har jeg likt å synge, forteller Laurent.

Han har tidligere drevet med dans, og kom blant annet til semifinalen i Norske talenter sammen med gruppen MixMaster Cru. Derimot er det musikk som kommer først.

Mange fans på kort tid

Laurent Kelmendi, Sander Helmers-Olsen og Alexander Instøy er guttene som sammen kaller seg The Main Level. Gruppen ble dannet i mai 2013 og har allerede fått fansider i over 30 land. Den hyppige veksten av fans kommer av mye oppmerksomhet på YouTube. Guttene startet med å gjøre coverlåter, før de i sommer slapp sin første singel Blackout. Oppfølgeren Go, go with you har fått mye oppmerksomhet. Musikkvideoen, som er redigert av Mohammed Sarmadawy, ble publisert på YouTube 8. september og fikk 100.000 views på to uker.

Guttene har for det meste unge fans, men de ønsker også å nå ut til et større publikum både nasjonalt og internasjonalt.

– Vi prøver å appelere til alle, og ikke ha en fast målgruppe på 13 til 17 år, sier Laurent.

Åpen med publikum

Bandet er flink til å inkludere fansen. På hjemmesiden linker de til et forum hvor fansen kan snakke med hverandre, og de har tidligere arrangert livechat hvor fans får mulighet til å snakke direkte til guttene. De har også gitt mye av seg selv i intervjuene de har gjort i media. De har blant annet gjort intervjuer for Side2, Topp og God morgen Norge på TV2. Guttene har også vært på turné rundt i Norge for å komme nærmere publikum.

– Vi har reist på en mini-tuné i Norge og har fortsatt noen konserter igjen, forteller Laurent med et smil om munnen.

The Main level har klart å skape et sjarmerende image som lett får jenter til å fnise og rødme. De gjør det vanskelig å ikke føle seg som en småforelsket tenåring.

 

Har du tips til saker som kan være noe for Bergen Student-TV?
Kontakt redaksjonen på: tips@bstv.no

Kommentarer