This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=2575&feed=rss2

Var det riktig å stenge Nygårdsparken? Dette og mye annet diskuterte panelet i den direktesendte debatten tirsdag kveld. 

Nygårdsparken ble for tre uker siden stengt, etter  å ha vært en åpen rus-scene i over femti år. Parken åpnes igjen sommeren 2015, og tiden frem til da skal brukes til å ruste parken opp og gjøres mer attraktiv for innbyggerne. I media skrives det om fortvilte rusmisbrukere spredt til alle kanter av byen. Det har også vært en økning av overdoser de siste tre ukene. Mange lurer på hva som vil skje med parken, vil det bli et sted Bergens beboere og ikke minst studentene kan bruke til rekreasjon? Eller vil rusmiljøet vende tilbake?

Dette er noen av de mange spørsmålene debattantene diskuterte tirsdag kveld. Panelet bestod av Anbjørg Eilertsen, bedre kjent som “Mor i parken”, Tommy Nielsen fra Megafon, Tormod Carlsen fra Sydnes og Nøstet velforening, og Tommy Aarethun fra Studentparlamentet ved UiB.

 

Debatt om studiestøtten

Neste debatt er tirsdag 30. september, og da skal vi diskutere studiestøtten. Studentene har lenge kjempet for å få mer støtte, men blir ikke hørt. 8. oktober legges det nye statsbudsjettet frem, men hva vil dette bety for studentene?

I tillegg til å streame debatten live, inviterer vi dere til å komme å se på debattene. Det er gratis, og dørene åpner klokken 18. Mot slutten av programmet åpner vi for spørsmål. De som sitter hjemme og ser på kan sende sine spørsmål gjennom Twitter, ved å bruke #BSTVdebatt.

 

Kommentarer