This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=3&feed=rss2

Tirsdag 2. september er Bergen Student-Tv klar med semesterets første debatt fra Kvarteret. Denne gangen skal det handle om studentenes boligsituasjon.

Direkte fra Teglverket på Kvarteret vil Bergen Student-TV holde en debatt som tar en nærmere titt på et stadig aktuelt tema, studentenes boligsituasjon. Panelet vil bestå av boligdirektør i Studentsamskipnaden i Bergen, Stein Ove Halhjem og velferdsansvarlig for Studentparlamentet i Bergen, Magnus Nygaard. Seksjonsjef i Byrådsavdelingen for sosial, bolig og områdesatsing, Trond Stigen, kommer, samt leder i Bergen Arbeiderparti Marte Mjøs Persen. Debatten sendes direkte på bstv.no fra klokken 19.00 tirsdag 2. september.

Publikum er velkommen

Nytt av semesteret inviterer vi publikum til å sitte i salen for å se på debatten. Det er helt gratis, og dørene åpner klokken 18. Tilskuerne får på slutten av programmet muligheten til å stille spørsmål til debattantene. De som sitter hjemme og ser på kan sende sine spørsmål gjennom Twitter, ved å bruke hashtag #BSTVdebatt.

Tre debatter i september

I løpet av september inviterer BSTV til hele tre live-debatter som vil bli streamet på våre nettsider. Tirsdag 16.septeber tar vi for oss problematikken rundt stengingen av Nygårdsparken. Hvordan går det tre uker etter stengingen, og var det en god ide? Siste debatt er tirsdag 30. september, og da skal vi diskutere studiestøtten. 8. oktober legges det nye statsbudsjettet frem, men hva vil dette bety for studentene?

 

Kommentarer