This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=1&feed=rss2

Da strømmen gikk på HF-fakultetet ble historieforelesningen gjennomført ved hjelp av lommelykt og mobiltelefoner.

Foreleser og førsteamanuesis, Frode Ulvund, kom til et mørklagt bygg onsdag morgen. Han rådførte seg med studentene og besluttet å gjennomføre historieforelesningen som planlagt ved hjelp av lommelykt. Studentene benyttet seg av lyset fra mobiltelefoner og datamaskiner under notatskrivingen.

Sovnet

Studentene Kai Jæger Kristoffersen og Bror Henrik Smith Brorson fikk lite ut av historieforelesningen onsdag morgen. Det var vanskelig å konsentrere seg, skrive notater og søvnen kom raskt der de satt i mørket. De skulle heller ønske at forelesningen ble avlyst.

Må vurdere konsekvensene

Studieleder, Julie Watkins, ved institutt for arkeologi, historie, kultur- og religionsvitenskap var ikke informert om hendelsen og kunne dermed ikke bekrefte at studentene vil få muligheten til å gjenta forelesningen. “Jeg vet ikke nok om saken, og vi må vurdere hvorvidt de skal få forelesningen om igjen. Det er forferdelig kjedelig, men det er sånn som kan skje” sa Watkins på telefon til Bergen Student-TV. Instituttet skal se på konsekvensene strømbruddet hadde for studentene og om de eventuelt må holde forelesningen på ny.

 

Har du tips til saker som kan være noe for Bergen Student-TV?
Kontakt redaksjonen på: tips@bstv.no

 

Kommentarer