This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Zahid Ali er et kjent fjes å se på TV-skjermen. Det hele startet med en full sal under hans første stand-up-show i 1999. Etter over 10 år  i underholdningsbransjen, har han fortsatt en stor kjærlighet til stand-up-komikken. 

Denne helgen holdt Zahid Ali stand-up på Ricks i Bergen. Ali har hatt stor suksess med showet sitt, som han ønsker skal være ferskvare hver eneste gang. Det kreves imidlertid mye arbeid og en helt spesiell evne for å bli sett på som morsom på scenen, mener komikeren.

– Jeg tror på den ideen at du kan komme unna med alt så lenge det er morsomt nok.

Ali har gjort mye arbeid med seg selv for å komme dit han er i dag. Da han først skulle stå på scenen våget han ikke å snakke med publikum. Det tok seks, syv år før dette endret seg, ifølge ham selv. Videre mener han en må tåle å få negative kommentarer. Ali har lært seg å lage humor av disse.

– En av de verste episodene jeg har hatt var helt i starten av karrieren min, da jeg var ganske usikker og ny. En i salen kastet en ølflaske i hodet på meg. Det gjorde selvfølgelig veldig vondt, jeg ble sint og sa «jeg bestilte en Hansa, ikke en Budweiser». Men så lo folk av det. Jeg lærte at noen deler av meg kan jeg gjemme på bakrommet. På denne måten blir man en illusjonist på scenen, forteller han.

Nå er Ali en anerkjent og dyktig komiker, og har hatt en rekke show og programmer på TV og scener rundt om i Norge. Likevel er han forsatt bevisst på at han må jobbe hardt hvis han skal måle seg med de andre i bransjen.

– Jeg har alltid vært lat. Når man har kommet såpass langt som meg, er det lett å bare følge med strømmen, og gjøre ting som er middelmådig. Derfor vet jeg at jeg må være seriøs og jobbe hardt for å oppnå den kvaliteten på showene mine som jeg ønsker, avslutter Ali.

Kommentarer