This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

«Tusen ganger god natt», formidlet av Juliette Binoche og Nicolaj Coster-Waldau, er historien om en mor og journalist som føler på dragningen mellom å ville være sammen med familien, og den besettelsen hun har etter å avdekke hva som foregår ute i verden.

Regissør og filmskaper, Erik Poppe, har sammen med blant annet manusforfatter Harald Rosenløv-Eeg skapt en historie som Poppe har ønsket å fortelle i mange år. En historie som i stor grad er inspirert av hans egne opplevelser som journalist og fotograf på andre siden av verden.

Mamma
Verden trengte ikke enda en ny hvit, mannlig helt. Det er heller ingen hemmelighet at de fleste fotografer og journalister ute i felten er menn. Dermed ønsket jeg å spisse konflikten ytterligere ved å la en mor fortelle historien. Det var nemlig ikke før jeg fikk barn selv at jeg skjønte hva historien manglet for å kunne bli en fiksjonsfilm, sier Poppe til Bergen Student-TV.

– Det er viktig å presisere at dette ikke er en film som kun handler om hendelser fra mitt liv, men vi har hentet inspirasjon fra et titalls ulike skjebner og fortellinger, for å kunne skape en så dynamisk og troverdig historie som mulig.

 

Har du tips til saker som kan være noe for Bergen Student-TV? Kontakt redaksjonen på: tips@bstv.no

 

Kommentarer