This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

CC Cowboys er tilbake på turné i ny drakt, da de nå har med seg både en stryker, en keyboardist og ikke minst vokalisten Magnus Grønnebergs datter, Hanna Maria Grønneberg.

I 2007 startet det hele med en gjesteopptreden på liveplaten «På Svalbard Uten Strøm»videre kom suksessen med duetten Bare Du fra platen «Innriss» i 2011. I år kom deres første plate samme, «I Skyggen Av En Engel», og nå følgeren  turné der publikum skal få oppleve både kjente og kjære låter fra CC Cowboys, og noen av de nye fra duoen Grønneberg.

Duoens plate skiller seg fra CC Cowboys sin musikk. Lydbildet på «I Skyggen Av En Engel» er nytt og anderledes og bandbesetningen en helt annen. De låtene som er å høre på turnéen, er valgt ut for å kle CC Cowboys’ eget lydbilde. Hvordan mottagelsen på dette prosjektet blir gjenstår å se,da de har åtte konserter før og enda åtte konserter til etter jul å prøve det nye materialet ut på.

— Vi har jo solgt ut for fullt hus her i Bergen, så tydeligvis ser det ut til at folk nyskjerrige på hva dette er, sier Magnus Grønneberg.

Kommentarer