This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Med debatt, konsert og klubb skal Klubben kapre lørdagskvelden din. Men bare et par ganger i semesteret.

Denne helgen ble første helaften avviklet på Landmark.

Med taglinen “Klubben er som om Gullrekka på NRK hadde vært en hjemmealenefest hos de kule på ungdomsskolen” fikk hjernene bak konseptet, Axel Vindenes, Pål Vindenes og Mario Urban Mannsåker, en pangstart lørdag med fult dansegulv.

Klubben baserer seg på en tredelt agenda, der første del er en uformell debatt der deltakerne ikke får vite tema på forhånd.

 

Vil finne den gode samtalen

Samfunnet har lang tradisjon for debatter, men gutta bak Klubben avviser konkurranse. De mener at panelet på Samfunnets debatter preges av politikerspirer som har øvd inn alt de skal si på forhånd.

– Det som gjentar seg der er at det kommer en eller annen veldig nervøs ungdoms- eller studentpolitiker som gjerne har et behov for å klatre i den politiske stigen og bruker dette som god trening med mål om å havne på Stortinget, sier debattansvarlig Axel Vindenes.

Dette er derimot ikke Vindenes, Vindenes og Mannsåkers visjon for Klubben, hvor arrangørene ønsker å finne tilbake til “den gode samtalen” som ofte oppstår på kjøkkenet på hjemmefester.

Etter debatten fikk publikum på Klubbens første kveld en akustisk vri av hiphop-artisten Verk.  Senere stilte gutta selv som stiller opp som DJer, og gav seg ikke før “Teenage Dirt Bag” ble sunget samstemt av dansegulvet.

 

Viktig å glede seg

I motsetning til andre klubbkonsepter i byen, ønsker ikke gutta bak Klubben å gjennomføre opplegget sitt oftere enn et par ganger per semester.

– Et stort problem i Bergen er at folk har hatt klubbene sine for ofte. Og da er det mange gode klubbkonsepter, men så er det hver måned og du blir drittlei. Jeg synes det er viktig å kunne glede seg og tenke på minnene og tenke at “nå er det tre uker til. Husker du hvor fett det var sist?”, sier Vindenes.

Kommentarer