This text will be replacedhttp://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Det er mars og ifølge kalenderen er det den første vårmåneden. Været er nok enda litt grått og trist, men fuglene kvitrer og krokusene har så vidt begynt å spire. Mennesker og natur venter avventende på at vårværet skal komme i gang.

Ikke alle helt i vårstemning

Da vi spurte folk i gatene om de kjente på vårstemningen så følte noen litt mer på vårstemningen enn andre. Enkelte nevnte at det tross alt snødde for bare noen dager siden. Men flere sa at de kjenner det har blitt litt varmere i luften og at de benytter muligheten til å henge på plass parkasen og få på seg vårjakken.

Det er ikke bare været vi gleder oss til, men det er en rekke spennende arrangementer som fyrer løs i byen. Flere tusen trener seg opp til Bergen City Marathon, andre gjør klar bunaden til 17. mai og konfirmasjoner.

I tillegg er det flere spennende konserter som skal holdes, blant annet skal Thomas Dybdahl, Blood Command og Janove spille våren inn. Vil du vite mer om hva som skjer i Bergen i løpet av våren så anbefaler vi deg å besøke kaskjerbergen.no.

Ekte bergenser

For å få vite litt mer om hva vi kan forvente oss så tok vi en prat med en som kan defineres som en ekte bergenser, styreformann i Friele Foods, Herman Friele. Han mener at den ene byen i verden som er finere i Bergen om våren er Rio de Janeiro i Brazil. Han informerte oss også om hvordan man vet at det er vår i Bergen.

– Når du går langs bryggen, mot Zachariasbryggen så er det tre, fire steder du kan stoppe og ta en øl. Og når du kan sette deg ned ved en av de og nyte solvarmen uten at ølen blir kaldere, da er det vår i Bergen.

Musikk:
Fretless Kevin MacLeod (incomptech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

Kommentarer