This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=4&feed=rss2

BSTV møtte Stian Blipp og Fredrik Saroea under en lunsj på USF Verftet. De fortalte om planene for det nye showet, og hvorfor Bergen egner seg så bra som innspillingsby. Stian Blipp Show går på lufta 9. mars. De er i god gang med planleggingen, og har allerede startet med bookingen av gjester.

Planen er at de skal ha to kjente gjester og ett wildcard hver uke. Gjestene som kommer 9. mars er Atle Antonsen, Thomas Hayes og DJ Grandma, som er wildcardet. Dette er en person som gjør noe inspirerende eller rart, og ikke har fått anerkjennelse i Norge.

Ønsker et engasjert publikum

Stian Blipp forteller at det å få sitt eget tv show er en drøm i oppfyllelse.

– Da jeg kom meg inn i TV-bransjen satte jeg meg et mål om å få mitt eget TV-show. Vi spilte inn piloten for halvannet år siden, og nå er vi igang.

Han forteller videre om at de valgte Bergen fordi de trengte et engasjert publikum.

– Jeg tror det er en «saying» i TV-bransjen at om man skal ha en 5 på gaten, så gjør man det i Bergen. De som bor her har en tendens til å snakke rett fra levra.

Stian Blipp Show skal skille seg ut med at det skal være et show for de som ser på hjemme, men også for publikum. Det skal være ulike aktiviteter for de som sitter i salen, og Datarock som er husbandet skal også holde en minikonsert før sendingen begynner. De ønsker at publikum skal være så tett på som mulig.

– Det blir litt som i Top Gear hvor publikum står nærmest mulig oss, forteller Fredrik Saroea.

Kommentarer