This text will be replacedhttp://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Det har aldri vært så mye kjærlighet på dansegulvet som det var på natten til Valentinsdagen på Klubb Kok. Musikkonseptet HYPE hadde da sitt tredje arrangement på utestedet. 

En måte å uttrykke seg på.

Urban dictionary definerer ordet hype som å være svært begeistret over noe som ikke er nødvendigvis så spennende, men DJ Jibril, Isac, Fredrik, Luis og rapperen Blvck O ga ordet annen betydning.

– HYPE er en måte å uttrykke seg på enten gjennom kunst, klær eller musikk, sier rapperen Blvck O. Dette har de siden november i 2015 formidlet gjennom sine fester på Klubb Kok.

Selv om konseptet er nytt, har noen av HYPE-medlemmene lenge kjent hverandre og var i samme dansegruppe på kulturhuset BIKS.

HYPE har til dags dato åtte medlemmer som har ulike funksjoner, men det er åpning for flere medlemmer.

– Alle som brenner for noe er en del av HYPE, sier Isac og ler sammen med de andre HYPE-medlemmene.

 Netflix and chill er den nye måte å vise kjærlighet på

Det var ikke før 2014 begrepet «Netflix and chill» fikk stor oppmerksomhet, spesielt på sosiale medier. Begrepet er for mange synonymt med å ha sex.

– Det kan være en sms folk sender til hverandre, for eksempel «Yo! Neflix and Chill?«, ler Isac sjenert.

HYPE brukte begrepet som slagordet for sin tredje fest på Klubb Kok, ettersomdenne falt på natten til Valentinsdagen.

Store planer for fremtiden

HYPE håper å skape en bevegelse i den ungdommelige subkulturen med et spesielt særpreg inspirert fra blant annet fra Paris og London. Ytterligere har HYPE planer om å utvikle en nettside hvor målgruppen kan bli inspirert gjennom mote, kunst, livstil og musikk.

HYPE vil gjerne ekspandere til Oslo, for så å ta hele landet, sier de.

Kommentarer