This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

I helgen ble fremtidige lærere testet i øvelser som krevde koordinasjon, smidighet og konsentrasjon, da de årlige lærerlekene ble avholdt på Studentsenteret. 

Arena for å skape relasjoner

Lærerlekene er et arrangement som samler studenter fra UIB og HIB for å skape et sterkere miljø for lærerstudentene i Bergen. Meningen med arrangementet er å skape sterkere relasjoner mellom studenter, samtidig som at folk skal få øynene opp for lærerutdanningen. Lekene er arrangert av fagutvalget for integrert lektorutdanning og Pedagogstudentene. I år var det påmeldt 18 lag, hvor de fleste av dem ble fyllt helt opp. Det vil si at omlag 180 deltakere deltok i konkurransen.

Det som skal til for å gå av med seieren i lærelekene er laginnsats, god moral og kreativitet. Man trenger ikke være spesielt god i noen av de spesifikke øvelsene, fordi de er så forskjellige.

– Her gjelder det å være allment god på alt, både det fysiske og psykiske, sier Espen Tangnes, som er en av arrangørene.

Fargerike lag

Blant lagene som var å se i hallen i helgen var “Naturtalentene”, “Pikkogpungdingdong” og “Sindre`s Angels”. I tillegg til kreative navn hadde deltakerne iøynefallende drakter og kostymer som underbygget lagnavnene.

Da BSTV spurte en gjeng utkledd som gamle mennesker om hvordan de hadde forberedt seg fikk vi som svar at de hadde vært på butikken og kjøpt tyggetobakk. Det er altså ingen tvil om at deltakerne lever seg inn i rollene som de har inntatt denne dagen. Blant andre som skillte seg ut var en jentegjeng utkledt som blomster. Som “heiarop” hadde de øvd inn å synkront spire opp fra bakken.

Helaften

Etter en lang dag i hallen dro studentene videre til idrettsgalla på Kronbar. Blant innslagene denne kvelden var quiz og stand-up med Vidar Hodnekvam. Kvelden ble selvsagt avsluttet med premieseremoni.

Vi gratulerer “75 og tvangspensjonert” med seieren i Lærerlekene 2015! (vi går utifra at dere fant tyggetobakken)

 

Har du tips til saker som kan være noe for Bergen Student-TV?

Kontakt redaksjonen på: tips@bstv.no

Kommentarer