This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=1&feed=rss2

Det var knyttet ekstra spenning til semesterets siste møte i Studentparlamentet ved HiB, ettersom det skulle velges nye personer i mange verv. Størst spenning var det naturligvis knyttet til ledervervet. 

– Hjertet slo ekstra hardt like før avstemningen, sa kandidat, Andreas Olsbø etter valget.

Fredrik Bødtker blir ny leder

Lærerstudent, Fredrik Bødtker, blir ny leder. Han skryter av sine motkandidater, og mener det er synd at bare en av dem kunne bli valgt.

– Men jeg er selvfølgelig glad for at jeg fikk den tilliten, sier Bødtker.

Psykisk helse og leseplasser

Han har klare tanker om hva han ønsker å fokusere på som leder.

– Som jeg tidligere har sagt, så kommer arbeid med studenters psykiske helse til å være et overordnet mål, forteller Bødtker.

Han legger også til at de store problemene rundt lesesalplasser ved Høgskolen er noe han kommer til å ta tak i. Bødtker sa fra talerstolen at det har blitt gitt løfter rundt lesesalplasser flere ganger, men at disse ikke har blitt gjennomført.

– Nå er det vår jobb å få Høgskolen til å skjønne viktigheten av leseplasser. Høgskolen er et studiested, så da må studentene få et sted der de kan studere, fastslår den nye lederen.

Bødtker kommer blant annet til å samarbeide med Ida Austgulen, som ble valgt til ny fagpolitisk nestleder, og Bjørn Iversen som ble valgt til organisatorisk nestleder.

Kommentarer