This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Den 21 alternative messen, Visjon, ble i år arrangert i Grieghallen. Med over 170 utstillere, 240 workshops, konserter og foredrag øker besøkende hvert år.

Marit Bjotveit er en av mange utstillere, hun er et psychic medium og healer.

– Jeg kan hjelpe deg hvis du har mistet dine kjære, jeg åpner opp slik at jeg blir en kanal for de på den andre siden, både tobente og fibente.

Marit sier hun er født med sine evner, og  forteller videre at det ikke alltid har vært like lett.

– For mange år siden følte jeg meg veldig ensom, men vi blir ikke lenger like latterliggjort. Vi er mange lysarbeidere på jorden, og heldigvis for det.

Vi fikk delta på readingen hennes i Grieghallen. Hun viser at hun har kontroll over pusten, og lukker øynene mens hun ber oss om å gjøre det samme.

– Nå er det viktig at vi har tro og tillitt, og at dere ikke er redde. Med tro og tillitt er det mye lettere å få kontakt.

Seansen er preget av ro og spenning på samme tid, og på de 45 minuttene det varte viste hun at hun hadde fått kontakt med flere fra de på den andre siden.

Det alternative skiftes ut

– Det er mye som var alternativt før, som ikke er alternativt lenger, blant annet meditasjon og mindfullness. Disse er begge en del av stressmestring, og blir brukt blant annet på arbeidsplasser.

For de tvilende

De samarbeider med organsiasjoner som administrerer utøverne. Det er regler og lover for alternativ medisin som utøverne må forholde seg til. Om de får klager eller skaper misnøye velger arrangørene gjerne å si nei. Så for de som er skeptiske er det greit å vite at det er visse grenser, men i bunn og grunn blir messen holdt for at folk skal kunne få en mulighet til å utforske og bli kjent med det alternative på.

 

 

Kommentarer