This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=1&feed=rss2

Det er økonomiske årsaker som ligger bak behovet for å kutte i åpningstidene. Bartender Laila Irene Knutsen er kritisk, og mener at det er alt for tidlig å stenge klokken 17. – Nå er det slik at jeg er nødt til å kaste ut gjester når klokken blir 17. Det er alt for tidlig, sier bartenderen.

Blir ofte en øl på kvelden.

Knutsen forteller også at man pleide å selge billig øl. Studentene Julie Ræstad Owe og Vigdis Dikkanen nevner det som en av grunnene til at de er enig med Monsen.

– Vi har ofte brukt Muntlig hvis vi har hatt sene kollokvier, og tatt oss en øl etterpå. Det er veldig kjedelig at det tilbudet nå forsvinner, sier jentene.

Kun for få gjester på kveldstid

Kommunikasjonsleder i SiB, Marita Monsen, forteller at de hele tiden jobber for å tilby et populært produkt til studentene.

– Så snart vi merker at noe ikke er særlig populært, ser vi etter andre løsninger, sier hun. Monsen mener at man ikke har fått nok studenter til å ta i bruk Muntlig på kveldstid, men at det har vært bra med gjester ellers på dagen.

Skal starte sushibar

Monsen kan fortelle at SiB har planer om å gjøre Muntlig om til en sushibar innen påske.

– Dette har vært et veldig etterspurt produkt blant studentene. Vi tror det kommer til å bli veldig populært, sier hun ivrig. Monsen sier at SiB tenker på dette som en spissing inn mot det man er god på, nemlig lunch og å gi studentene et ettermiddagstilbud. Detaljene rundt logistikken er enda ikke planlagt, men SiB har allerede ansatt en sushikokk på Kronstad.

– Vi tenker å bruke hans kompetanse til å få startet opp den nye sushibaren også, forteller Monsen.

Kommentarer