This text will be replacedhttp://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Tirsdag klokken 06.00 var Silje Therese Reiten Nordnes og Ronny Brede Aase rigget klar for et heidundrenes show for P3morgen på Kvarteret i Bergen. Stjernesalen var fullstappet av studenter, og programlederne skapte mange latterbølger gjennom sitt tre timers lange show. Men hva er det egentlig som har gjort dem så populære at de får en hel haug trøtte studenter til å stå opp klokken 06.00 for å høre på dem?

Roser hverandre

Gjennom årene har P3morgen klart å skaffe seg en solid mengde lyttere tidlig på morningene. De leverer et variert tilbud av underholdning, nyheter og annet hverdagslig snikksnakk på en humoristisk måte. Programlederne, Silje og Ronny, roser hverandre.

– Silje er et veldig ærlig menneske som prøver å holde hemmeligheter innenfor sitt eget liv, men som alltid har et pratebehov. Så hun deler, både når det er positivt og negativt.

Videre ligger han til at hun også har andre egenskaper.

– Hun er også sjarmerende, morsom og tidvis uforutsigbar. Man vet aldri hva man får!

Det er ikke bare Ronny som snakker pent om sin medprogramleder. Silje har også noen fine ord på lager.

– Ronny har en enorm entusiasme for radio og det kommer så gjennom at han elsker det han holder på med, forteller Silje smilende.

Halvnaken og singelklubb

Gjennom sitt eventyr som programledere har Silje og Ronny vært gjennom litt av hvert. Silje har blandt annet gått fem mil på ski, fått servert sushi på naken kvinnekropp og startet sin egen singelklubb. Ronny har også bidratt til underholdning, og har blant annet vist seg frem halvnaken på internett, kledd seg ut som Lady Gaga.

– Jeg lurer jo litt på hvor det skal slutte, ler Silje

Programlederne er uten tvil villig til å gå langt for å lage et godt program for lytterne sine, men understreker at de aldri ville gjort noe som de ikke kunne stått for i ettertid, bare for å ha holdt på lytterne. De fokuserer heller på å skape et radioprogram av kvalitet med mye morro.

Tidsoptimist 

Etter å ha vært radioprogramledere ilag en stund har Silje og Ronny lært seg å kjenne hverandre. Silje påpeker at Ronny absolutt er ein tidsoptimist, hvor det av og til kan virke som om han ikke vet hva tid er i det hele tatt.

– Ronny tror at minuttene er lengre enn de er, og at det er plass til mer på den tiden enn det er; av og til så bare forholder han seg egentlig ikke til klokken, sier Silje.

Ronny smiler bredt til dette og forteller at forholdet mellom dem fungerer på en sånn måte at det virker som han er kommet inn i et fast forhold hvor han trives, mens Silje selv er fortsatt singel. Det er nemlig Silje som passer på at Ronny husker avtaler, vet hvor han skal til diverse tider og passer på at han faktisk dukker opp.

– Det er så deilig, eller kanskje ikke for nå har jeg jo vent meg til at Silje orndet alt, så nå bare lener jeg meg tilbake, innrømmer Ronny.

De to radioprogramlederne har en kjemi uten like, og sammen skaper de god underholdning til alle som hører på.

– Radiomediet er helt fantastisk, sier Silje bestemt, mens Ronny nikker i enighet.

 

Har du tips til saker som kan være noe for Bergen Student-TV?
Kontakt redaksjonen på: tips@bstv.no

 

Kommentarer