This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

Team Wolfpack deltok i Red Bulls ”Can you make it?” konkurranse, hvor 100 lag i løpet av syv dager skulle komme seg fra Paris til Berlin med Red Bull som eneste valuta. 

Laget bestående av Jonas Broll, Tor Aarskog og Matthieu Carron, innrømmer at de alle blir litt grinete på lite mat, men at de stort sett klarte å holde humøret oppe da sulten stod som verst. For uten mobiltelefon, penger og et fast sovested ble både den psykiske og fysiske helsen satt på prøve. Alle lagene som deltok i konkurransen hadde imidlertid med seg en konvolutt med penger som kunne brukes på flybillett hjem dersom de så seg nødt til å avbryte turen.

– Vi hadde jo alltid med oss konvolutten, men hadde bestemt oss for at vi skulle klare å komme i mål, forklarer Matthieu Carron.

Byttet til seg tur med privatfly

Ettersom guttene stort sett bare hadde haiket og byttet til seg mat under turen, fant de ut at det var på tide å finne på noe ekstra kult for å få litt oppmerksomhet. De satt dermed kursen mot en privat flyplass som lå litt utenfor Frankfurt.

– Vi dro vel i grunn bare fram kartet, forklarte situasjonen og spurte om de kunne hjelpe oss, forteller Matthieu.

De ansatte ved flyplassen var svært positive og for 24 bokser med Red Bull fikk Team Wolfpack seg en tur i et privat jetfly. Piloten kunne også meddele at han ved gjentatte anledninger hadde hatt celebert besøk om bord, blant annet skuespilleren George Clooney.

– Piloten var veldig stolt, og drev å viste oss bilder fra flyturen med Clooney, meddeler Jonas Broll.

Vant prisen for beste bytte

Siste kvelden var det duket for show og premieutdeling, hvor det blant annet ble kåret beste øyeblikk, beste bytte og en total vinner av hele konkurransen. Hvilken totale plassering guttene endte opp med, er de ikke helt sikker på. De kunne fortelle oss at det var mange faktorer som spilte inn for at man skulle gå hjem med den største pokalen. Blant annet hvor mange land lagene var innom, tiden som ble brukt på reisen og hvor mange likes og følgere de fikk på sosiale medier.

– Team ZEF fra Hellas, hadde over 16000 følgere, mens vi hadde 318, så det var litt forskjell der, flirer Matthieu.

Selv om Wolfpacken fra Norge ikke hadde folket med seg, gikk de ikke tomhendt hjem. Som resultat av flyturen sin, ble de nemlig tildelt prisen for beste bytte.

– Alle brøt ut i jubel da de hørte om byttehandelen vi hadde fått til, gliser Tor Aarskog.

Hjem for å sove

Med velbrukte syv dager på reisefot er guttene er fornøyd med egen innsats. Til tross for tøffe netter tilbrakt på blant annet togstasjoner, bensinstasjoner og i telt langs motorveien er de glade for at de deltok i konkurransen og ser ikke bort ifra at det er noe de kan gjøre igjen.

– Det hadde vært kult å reise gjennom Asia, forteller Matthieu.

Men før neste tursekk pakkes må de hjem å lade batteriene.

– Nå skal vi hjem å sove, det er vel sengen jeg har savnet mest, gjesper Tor.

 

Her kan du se alle oppdateringene til guttene under reisen.

 

 

Har du tips til saker som kan være noe for Bergen Student-TV?

Kontakt redaksjonen på: tips@bstv.no

Kommentarer