This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=3&feed=rss2

Tirsdag 22.april er Bergen Student-Tv klar til ny debatt fra Kvarteret. Denne gangen er det Studentparlamentsvalget som står for tur.

Debatten vil streame live på bstv.no fra klokken 18.00 tirsdag. Her vil debattleder, Max Årstad Knutsen, spørre ut de ulike listene om deres mål og ønsker for Studentparlamentet det kommende året. I tillegg vil det bli en spørrerunde hvor du kan spørre deltagerne om det du lurer på. Send oss ditt spørsmål på Twitter og bruk hashtag #BSTVdebatt for å få ditt spørsmål på direkten.

Listene som stiller til årets Studentparlamentsvalg er: Sosialdemokratisk liste, Blå liste, Radikale Studentar, Grønn liste, Det Eneste Reelle Alternativ, Liberal liste og HF-listen.

Tre debatter i april

I løpet av april inviterer BSTV til hele tre live-debatter som vil bli streamet på våre nettsider. Torsdag 03. april inviterte vi til debatt om Norsk Studentorganisasjon sin politikk. Fredag 11. april inviterer vi til debatt rundt Studentrepresentantene Universitetsstyreret ved Universitetet i Bergen. Tirsdag 22. april inviterer vi til debatt i forbindelse med Studentparlamentsvalget ved Universitetet i Bergen.

Kommentarer