This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=4&feed=rss2

Alida Garpestad(21) fra Lyefjell på Jæren har i to år viet livet fullstendig til musikken, og begynner å bli klar for at karrieren skal ta fart. Med et album på vei i løpet av høsten er det ikke umulig at det er Alida som troner på hitlistene i vinter, som allerede har sluppet to solide elektropoplåter i løpet av det siste året.

For to år siden sende hun en mail med demoer til Lars Hustoft, og ble fort tatt inn under Crystal Air Music Group. Dette er et management som også huser Gabrielle, som Alida varmet opp for under konserten torsdag 24. oktober.

– Det er flott å få varme opp for Gabrielle, hun har et fantastisk sceneshow, sier Garpestad.

På tross av at hun er i trygge hender med flere i managementet i ryggen, er det hun som gjør det meste av arbeidet, både med musikken og hvordan hun vil forme seg selv som artist.

– Jeg har hatt mye tid til å skrive låter og jobbe med musikken. Ting tar jo tid, når det gjelder profilering og slik, sier hun. De fleste kjenner meg ikke igjen enda. Det har skjedd at folk møter meg og spør hva jeg driver med, og når jeg sier at jeg driver med musikk og nevner låtene mine blir de kjempeoppspilte og sier de har hørt mye på låtene.

Dagen før konserten i Bergen ble hun spurt om å skrive sin første autograf, en slags milepæl for den ferske artisten. Nå som albumet kommer får nok enda flere øynene opp for Alida.

Kommentarer