This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=3&feed=rss2

Venninnene Juni Andrea Helle Jacobsen og Astrid Linnea Østerholt flyttet inn i Møllendalsveien 25, blokk C for snart fire uker siden. Hverdagen ble ikke helt som de hadde tenkt seg.

– Vi fikk jo beskjed av SiB om at det fortsatt ville være en byggeplass når vi flyttet i august. Men jeg hadde i det minste håpet at ventilasjonen var i orden, forteller Jacobsen. Hun kan fortelle om en noe krevende hverdag på grunn av den manglende ventilasjonen.

– Det er jo håpløst å lage mat her. Fordi vi ikke har en god luftsirkulasjon i rommet så setter matlukten seg godt i rommet. Dessuten er flere av oss i 52-c nødt til å ha vinduet oppe på natta. Det har gjort at man blir forkjøla, sier Jacobsen.

Ønsker seg tidspunkt

Både hun og venninnen Astrid Linnea sendte inn skademelding like etter at de oppdaget feilen.

– Da fikk vi beskjed om at det ville ta et par uker å fikse problemet. Nå har det gått lang tid, og ingenting har skjedd, forteller Østerholt.

De to venninnene ønsker seg et tidspunkt til de kan forholde seg til.

– Det er kjedelig og ikke få noe løpende informasjon om hva som skjer, sier Jacobsen.

Leverandørsak
SiB bolig så ingen grunn til å stille opp på intervju, men skriver i en mail til Bergen Student-TV at de først hadde fått høre om ventilasjonsproblemene i forrige uke. SiB peker på at det er en leverandørsak, og at det aktuelle firmaet har blitt bedt om å fikse problemet.

Jentene er likevel ikke tilfredse og ønsker tydeligere informasjon fra SiB.

– Brannalarmen går ofte som følge av at vi ikke har god nok ventilasjon. Dette plager oss egentlig i hverdagen, avslutter Østerholt.

Kommentarer