This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

I perfekt so(u)lvær gikk startskuddet for åretz Nattjazz. Bergen Student-TV pratet med festivalsjef Jon Skjerdal og stjerneskuddet Miss Tati.

Festivalsjef Jon Skjerdal kunne fortelle oss om forventningene og hva som er spesielt for den populære festivalen. – Nattjazz er en lang fest med innslag av det beste du får på en scene i verden i dag. Det er mange forventninger i forhold til om musikerne som vi i løpet av vinteren har booket inn lykkes, det er utrolig spennende på lydprøvene om ettermiddagen om det blir slik vi har forventet oss eller om det blir noe helt annet. Som regel, eller alltid har vi opptur, forteller han.

– Det beste med Nattjazz er stemningen. Stemningen når musikerne har gått på scenen, forventningen i salen er helt på topp og smilene begynner å komme, fortsetter han, og det er tydelig at festivalsjefen gleder seg stort ovenfor årets festival.

Når mørket såvidt hadde senket seg, og klokken slo tolv slag sto sangerinnen Miss Tati på scenen med sitt band. Med inspirasjoner som D’angelo, Erykah Badu, Bial og Lauren Hillen spås hun å bli bergens nye jazz- og souldiva. Det er en lykkelig og lettet artist som møter oss etter konserten – Det føles helt hinsides, jeg har ikke ord! smiler Tati begeistret om kveldens konsert. Videre kan hun fortelle at hun tidligere har vært frivillig på Nattjazz – Det og nå få muligheten til å spille her er som en drøm som har gått i oppfyllelse, fortsetter hun.

Publikum var helt på notene under nattens soulkonsert, og Miss Tati fikk hele lokalet til å synge med og bevege hoftene under hennes sett fylt av groove og soul. Sceneopptredenen samlet publikum til siste slutt, og det virket til tider som om temperaturen i konsertstudioet steg langt over feber, svetten piplet lett nedover pannene til de festglade lytterne. – Publikum var helt med, og jeg så smilene på ansiktene. Folk koste seg, de var med, de sang med, jeg kunne ikke bedt om noe mer, avslutter Tati før hun blir omringet av begeistrede venner og kjente.

Årets nattjazz finner sted på USF Verftet.

 

Kommentarer