NHH Fotball rykket ned fra 4. divisjon på målforskjell ifjor, og satser på direkte opprykk i 2011.

– Dette laget er egentlig godt nok for toppen av 4. divisjon, og det var det ifjor også, sier spillende trener Harald Haltvik, som scoret to av målene i søndagens oppgjør.

Gjestene sjokkåpnet med scoring etter kun tolv sekunder, men da økonomi- studentene fikk summet seg var det lite Arna-Bjørnar hadde å stille opp med.

NHH utlignet på en soleklar straffe midtveis i 1. omgang, og ledet fortjent 4–1 til pause. Den siste halvdelen av kampen var det lekestue og 8–1 var på ingen måte i overkant i forhold til sjanser og spill.

NHH Fotball – Arna-Bjørnar 2    8–1 (4–1)
Åstveit idrettspark 2
Dommer: Helge Føllesdal

Målene: 0–1 Fredrik Orvedal, 1–1 Magnus Idland (straffe), 2–1 Harald Haltvik, 3–1 Espen Klette, 4–1 Haltvik, 5–1 Burhan Cinar, 6–1 Fredrik Ryggetangen, 7–1 Cinar, 8–1 Klette.