This text will be replacedhttp://bstv.no2/?cat=4&feed=rss2

I et lagerbygg i gangavstand fra NHH finner vi «Soul Pole Dance Studio». Ikke bare er det Bergens eneste poledance studio, men også den i Norge med høyest takhøyde. Det er meget viktig ifølge eier og trener Larisa Rasmussen.

 Vi har 3,5 meter takhøyde! Det gjør at det er mulig å komme høyt opp i stangen noe som er viktig når man skal få en god treningsøkt samt bli god i poledance, sier Rasmussen.

Trener hver dag 

Rasmussen som opprinnelig kommer fra Ukraina flyttet til landet med sin norske ektemann. For to år siden begynte hun med poledance i det som da var Bergens eneste dedikerte poledance-studio. Da det etter hvert ble lagt ned følte hun at noe manglet.

 Jeg tenkte så at da må jeg lage mitt eget studio. Det var veldig vanskelig å finne et lokale da det krever god takhøyde for å få et godt studio. Heldigvis fant jeg dette stedet og i september åpent jeg studioet, sier Rasmussen fornøyd.

Rasmussen eier og er trener for de som vil prøve seg på poledance. Hun tilbyr kurs både for nybegynnere og viderekommende.

 Det som er best med å åpne sitt eget studio er det at jeg har muligheten til å trene hver eneste dag! Tidligere da jeg startet på poledance tilbydde de kun kurs 1-2 ganger i uken, men jeg er her hver kveld i uken. Kundene får trene så mange ganger de vil i uken, noe som er viktig om man skal bli bedre i poledance, sier Rasmussen.

Skuespillervenninnene Ameli Isungset Agbota og Stine Robin Berg Hansen har utnyttet seg av det tilbudet

 Vi hadde lyst til å prøve noe nytt og gøy, så vi så bare på arrangementer i nærheten på Facebook og der var det et gratis introduksjonskurs i poledance og da ble vi med på det. Siden det kurset har vi vært her så og si hver dag når vi kan. Det er hard trening og Larisa er en kjempebra lærer, forteller Agbota og Hansen.

Lite menn 

Rasmussen synes menn burde bli litt tøffere og prøve ut poledancing.

 Jeg har hatt noen menn som har prøvd seg, men ingen har blitt over tid. Noen synes det er ekkelt å måtte ta av seg buksa og trene i kort shorts, andre synes det er en jentesport og refererer til strippeshow. Mange menn liker å dra på treningsstudio hvor de fokuserer på en eller to muskelgrupper på hver økt, men her får du brukt hele kroppen på en og samme økt.

Agbota og Berg Hansen er enig med instruktøren deres.

 Ja, hvor er dere? Det er supertungt og gøy, også er det gøy å lære nye ting.

Kommentarer