This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=1&feed=rss2

Siv Jensen fremstilles daglig som en av Norges hardeste kvinner. Selv forteller Jensen at hun kan bli såret av det som skrives om henne.

Torsdag 24.mai var det duket for skattedebatt i Bergen, en av kveldens gjester var ingen andre en vår finansminister, Siv Jensen. Tross en hektisk hverdag satt hun av tid til et intervju med oss som viste en annen Jensen enn den politiske siden vi ser hverdagslig.

Hvem er du? 

Det er ingen hemmelighet at Jensen får mye negativ mediaoppslutning og kritikk, og som regel virker det som det ikke går inn på henne. Til oss hevder hun at hun til nå har greid å skille mellom det som skrives om “politikeren Siv Jensen” og Siv Jensen utenom politikken, det er derimot ved feilaktige og negative karakteristikker om den sistnevnte hun blir mer følsom.

– Uttalelser om meg som person kan såre meg. Ofte kommer jo det fra folk som ikke kjenner meg. Samtidig tenker jeg hvem er du til å uttale deg om meg, forteller Jensen.

Da vi videre går inn på tips til studentene mener hun likevel at folk må stå på tross slike kommentarer.

– Folk kommer til å si sitt uansett, det er viktig å ikke la de stoppe deg. Du kan klare å komme dit du vil så lenge du står på, sier hun.

En idealist

Det liten tvil om at Jensen er en kvinne som har stått på hele sitt liv. Det var for første gang under henne Frp kom i regjering, bare syv år etter hun overtok som partileder for Carl I.Hagen. Hun forteller at hennes motivasjonskilde har vært at hun tror på politikken som kjøres av partiet, og det er motivasjon nok i seg selv.

– Jeg tror på individet, og jeg tror på frihetsprinsippet. Hvis en bare har tålmodighet, og forstår at ting tar tid er det motivasjon nok når noe først går gjennom, forteller Jensen.

Engasjer deg!

Jensen mener det er viktig å engasjere seg som student, men påpeker at det ikke nødvendigvis trenger å være politisk engasjement.

– Kombiner studiene med noe du engasjerer deg for utenom, det vil løfte din CV og lettere hjelpe deg fremover, sier Jensen.

Når Jensen blir spurt om hennes egen studietid sier hun at det er den beste tiden i livet, og har selv mange gode minner. Jensen gikk ut fra Oslo Handelsgymnasium i 1988.

– Det er viktig å huske på at en lever bare en gang, nyt studietiden, men bruk den samtidig fornuftig, forteller Jensen.

Kommentarer