This text will be replacedhttps://bstv.no/?cat=4&feed=rss2

I en alder av 18 år har Kaveh allerede rukket å oppnå mer enn det mange artister gjør i løpet av en hel karriere – men det stopper ikke her.

Kaveh har lenge vært et kjent navn i det norske hip hop miljøet, men det var likevel 2012 som skulle bli året da rapperen fra Grünerløkka virkelig fikk skinne.

Ikke bare bydde fjoråret på opptredener ved Norges fremste festivaler og slipp av EP’en ”Tiden er din”, men også samarbeid med profilerte rappere som Madcon, OnklP, Pumba og Jonas V. I tillegg til dette produserte også NRK en egen dokumentar om Oslo-gutten, ”Kaveh – 7 steg mot toppen”, som ble vist på både P3 og NRK3.

Klar for album
Likevel var ikke Øya, Slottsfjell, Hove og By:Larm nok til å mette den unge rapperen som i februar la ut på sin aller første norgesturné. Under oppholdet i Bergen kunne han nemlig fortelle at enda et EP-slipp, samt utgivelsen av det lenge etterlengtede debut-albummet, ”Løkka”, sto på planen for 2013.

– I år skal jeg også slippe mitt første album som i utgangspunktet skal representere en viss form for holdning, stedet jeg kommer fra og hva som har vært med på å forme meg til den jeg er i dag.

 

Kommentarer